Opšta pitanja > Imate li pitanja ili nekih nedoumica u vezi sa bolešću ?

Ziveti sa Wilsonom

(1/4) > >>

AKI:
 
 Pokrenimo svest o ovom oboljenju!!!Zivim sa tim 16 godina,sada imam 35god.Stanje mi je stabilno ali zivim sa podmuklom neizvesnoscu,volela bih da komuniciram sa nekim ko ima slican ili isti problem.
  Pozdrav -AKI

Sasa:
Zdravo Aki.
Ja takodje imam Wilsonovu bolest koja je dijagnostikovana pre 4 god (imam 46 god) i ovo udruzenje sam osnovao da bi podigao svest o ovoj bolesti i da bi mi oboleli mogli da razmenjujemo iskustva i pomognemo jedni drugima i da znamo da nismo sami sa ovom opakom bolescu.
Ne zivim sa neizvesnoscu, samo se disciplinovano pridrzavam nacina zivota koji mi je nametnula bolest - posebna ishrana, lekovi...

Ako imas neka pitanja, slobodno postavi.

AKI:
 

  Bravo za udruzenje,napokon da se neko oglasi po tom pitanju!

 Da li bi mi rekao nesto vise o sebi(da li imas decu,koje lekove koristis,koji oblik bolesti imas i kako je dijagnostikovana)?Ujedno mi je drago i zao sto mogu da komuniciram sa nekim ko ima sl."problem".

 Pozdrav,AKI

zoran70:
Aki ja sam wilsonov bolesnik bravo za sve!  Drago mi je da ovako nesto ima na internetu da mogu ljudi da saznaju o nama...

Ljilja T.:
Zdravo svima,drago mi je da postoji ovo udruzenje da mozemo razmeniti iskustva i pomoci jedni drugima.Mom sinu je otkrivena Wilsonova bolest kada je imao 12 god.Ima cirozu jetre i izvadjena mu je slezina zato sto mu je gutala leukocite.Pio je pencilamin do prosle godineSada ima 16.god i pije samo cink acetat i dobro je,ali pazi na ishranu.Nadam se da ce tako i biti i ubududje.

Навигација

[0] Индекс порука

[#] Следећа страна

Иди на пуну верзију